lelayong's FotoPage

By: lela yong

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  3  4  5  >  >>]    [Archive]
Wednesday, 30-Jul-2008 09:51 Email | Share | | Bookmark
Berjalan-jalan kat A Famosa

Yuhuuuuuuuuuuuuuu!!!!
Lama tak jenguk umah kedua..hehehehe
Dah berdebu 1 inci ni, hahahaha
Lama betul lela tak update kat sini, bukan apa buzy TERAMATTTTTTTTTT sangat...
So kali ni buzy camne pun nak curi sikit masa untuk update cite and gambar kami sekeluarga.
Bebaru ni pi A Famosa, coz ada family day dari tempat kije daddy..
siapa yg paling teruja???? Sudah tentu Maryam Hani, punyalah seronok..
mummy dia pun apa kurangnya











Wednesday, 30-Jul-2008 04:56 Email | Share | | Bookmark
Tidur sambil duduk

Sejak Hani dah besar ni, serba serbi nak buat sendiri, pening plak mikirkan dia..
kalau dalam kereta mula-mula tu eloklah duduk dengan lela, bila hani ngantuk dia tak nak kita riba or pangku dia, dia nak tidur sendiri kat belakang, yang paling kelakar, bila lela baringkan dia, mulalah hani menangis, ada ker nak tido sambil duduk, bila nak letak dalam car seat takmo plak..so, lela nak wat camner tu? Punyalah cekal hati hani, bila lela baringkan dia, eh eh dia duduk sambil nangis dan sambung tido..Daddy dia punya gelak coz anak dara dia sorang ni memang sebijik ikut perangai bapak dia..boleh tido sambil tido sampai 2-3 jam..arggggggggggggggggg tensionnnn!!!!





Wednesday, 7-May-2008 14:30 Email | Share | | Bookmark
SELAMAT JALAN AYAHANDA

Kali ni memang semua adik-adik ipar lela kena tinggal dgn abah, termasuklah suami lela yg tercinta, hahahaha..harap daddy tak sedih coz daddy plak kena jadi ketua keluarga kali nih
1hb(hari buruh) bebaru nih kami anak beranak pi hantar abah kat KLIA coz flight abah berlepas ke Arab Saudi jam 3:30 petang, syahduuuuuu sangat..abah balik ke sini mungkin setahun sekali jerk..
abah dah dapat kerja kat sana, tulah harapan abah yg terbesar, dia nak sangat berhijrah kesana, mudah-mudahan abah kerja dgn baik kat sana, jgn lupa kami adik beradik kat sini yerk...lela harap abah dapat tenangkan fikiran kat sana, pasti kami adik beradik rinduuuuuu sangat kat abah..

Utk abah, sekali lagi...Mama, Ajoe, Mila, Awie, Akmal, Hanis, Dik Mat dan Dik Edy tetap sayang abah dan tetap rindu abah sampai bila-bila..hanya abah yg bertahkta kat hati kami semua, tak ada sesiapapun yang boleh menggantikan tempat abah dan mama dihati kami semua, mama and abah always the best..harapan kami anak beranak semoga abah pun turut rindu dan sayang kat kami sepanjang hayat abah tanpa terkurang sedikit pun kasih sayang abah untuk kami semua..walaupun jarang dapat berkumpul, kami semua tetap kenang segala susah payah abah selama nih,
Alamakkkk...bergenang plak air mata aku,


Wednesday, 30-Apr-2008 07:30 Email | Share | | Bookmark
RAGAM MASA TIDOOOOOO....


Yak yak yehhhhh....pagi ni pagi yang ceria,
apa taknya esok cuti, yahooooo..
Tapi takde maknanya,4hb dah start exam PASARAN WANG DAN MODAL, serammmmmmm.. Just share pasal maryam hani lagi, lately nih dia cukup susah nak tidur siang, asyik main jerk..
padahal mata tuh memang dah tak boleh bukak dah, tapi nak main punya pasal, maryam duk tahan mata dia & main main dan main..kita yg tua nih naik letih tengok dia, betullah kata orang, "baby salindah" nih memang aktif semacam. Lepas kije lela pi amik dia kat rumah nenek, duk sibuk nak panjat tanggalah..nak main pc atoklah, heiii macam-macam dia nak usik..dah ler duk joget apa ntah sampai sengat kepala, hahahaha Tengok gaya dia menari cam nak jatuh jerk, yerlah kepala tuh duk senget sampai ke bawah, ahaks!!!!
Sampai jerk kat rumah dia terus pi amik buku-buku kesayangan dia, pelik tul..tak pernah jemu duk tatap semua buku yg lela belikan utk dia, classmate lela panggil maryam hani "baby exam", hahahha...coz pas exam terus bersalin, nasib ler tak bersalin dalam dewan
Puas baca buku, dah redah 1 rumah...maryam hani duk tenyeh mata beberapa kali, hehehe
Lela biarkan jerk, nak tengok sejauhmana hani leh bertahan, sekali dia duduk depan tv,then meniarap..Hmmmmm per lagi tengok-tengok dah Zzzzzzzzzz....Haaaaaaaa baru tahu penangan duk tahan mata dari tido Lela angkat dia masuk bilik dan baringkan dia, alih-alih dia bangun kejap then terus tertonggeng cam dlm gambar tu, kah kah kah...klakar ler plak, cepat-cepat lela ambik gambar dia tengaj tido, nanti dia besar esok mesti dia cakap "apalah mummy nih, amik gambar hani tengh tido cenggitu, malu tau".....



Tuesday, 29-Apr-2008 07:51 Email | Share | | Bookmark
Allah Huakbar

Nilah dia anak dara saya sorang nih, maryam hani selalu duk tarik telekung sembahyang lela..Per lagi lela pakaikan telekung ni kat dia terus tertonggeng konon nak solat gak



[<<  <  [1]  2  3  4  5  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net